Onlinewerkrooster Podcast

Podcast about Horeca!

Listen on:

  • Podbean App

Episodes

Monday Oct 21, 2019

Jan van Foubert ijs neemt jullie mee in de wereld van de Hiring. In de drukke periode werken er per dag 200 personen, wat de nodige problemen met zich meebrengt. In België zijn seizoensarbeiders moeilijk in te schakelen, daarom dat de focus bij Foubert ligt op flexi's en studenten. Ongeveer per jaar komen er 30 à 50 nieuwe personen.

Monday Oct 21, 2019

Jerome van Manhattns draait al enkele jaren mee, hij verkocht Belgische wafels in New York en bracht dan de New Yorkse burgers naar België. Momenteel hebben ze 3 restaurants in Brussel, 1 in Antwerpen en onlangs opende zij eentje in Gent. Schalen heeft een groot probleem, je bent zelf niet meer aanwezig. 

Monday Oct 07, 2019

Joachim is de marketingdirector van Ellis Gourmet Burger. Een goede marketing start altijd met een goed verhaal, vertel het op de juiste manier en aan de juiste doelgroepen. Zo is Ellis een early adapter wanneer we over premium burgers spreken. Kwaliteit is de eerste driver en die komt terug in elke communicatie. Daarnaast is data (of Knowledge) altijd de start van de marketing. 

Monday Sep 30, 2019

Peter is met zijn 31 jaar bezig aan zijn 10de vestiging met Bavet. Hij opende er ongeveer 3 per jaar. Hij geeft toelichting aan de operations van Bavet, procedures uitrollen, de primecost en natuurlijk de klanttevredenheid. Van de juiste mensen, het inzetten op social media tot de financiën en de schaalbaarheid.

Monday Sep 23, 2019

Wim Ballieu is de bezieler van Balls & Glory, hij heeft ervaring in echte gastronomische keuken maar trok op zijn 29ste terug naar zijn roots. Hij starte met een nieuw soort eetcafé, met als basis “een gehaktbal”. 7 jaar geleden startte hij aan het concept en vandaag heeft hij al 8 vestigingen. Hij doet dit niet alleen natuurlijk, hij werkt met franchisenemers.

Tuesday May 14, 2019

De horeca groeit in België en dat mede door de maatregelingen die de officialisering in de hand werkte. We mogen niet vergeten om trots te zijn om onze horeca zaken. Steven bespreekt in de video wat volgens hem de impact is van onze mooie horeca sector.

Wednesday May 08, 2019

Leer welke kosten je kan beheersen en hoe je verder moet denken om kosten te besparen. Peter deelt hoe hij met zijn jarenlange ervaring geleerd heeft om te kijken naar details en de mogelijk impact van kosten en besparingen. Peter geeft ook zijn visie op het kiezen van de juiste inrichting en concept voor je horeca zaak

Monday Apr 22, 2019

Wil je jouw zaak doen scoren tijdens het ontbijt, dan kan je via deze tips dat zeker leren. Karel begon in zijn zaak helemaal alleen op zijn 18 en heeft ondertussen meer dan 70 mensen tewerkgesteld. Hier het verhaal van Karel en hoe hij zijn zaak uitbouwde om zo in het weekend telkens 500 mensen te voorzien van ontbijt.

Tuesday Apr 16, 2019

Een locatie kan een zaak maken of kraken, Bert van Chez Albert & The Waffle Concept Company weet er alles van. In deze video concrete tips en geeft hij wat specifiek belangrijk is in verschillende regio’s van ons landje.

Friday Apr 05, 2019

Wij presenteren jullie met veel plezier onze eerste reeks van "Horeca Insights". In deze aflevering ontmoeten we Bernard. Hij verteld ons meer over hoe je de switch kan maken naar de nieuwe vorm van ondernemen in de horeca? Wij voelden Bernard van de populaire keten Otomat aan de tand.
Onlinewerkrooster zorgt niet enkel voor een flexibele personeelsplanning of dimona's. Wij denken mee met de horeca ondernemer!

Copyright 2019 All rights reserved.

Podcast Powered By Podbean

Version: 20240320